BEDANKT PLEUN  

Pleun Strik is voor veel mensen bekend als “de voetballer van PSV”. Van seizoen ‘67/’68 tot ‘75/’76 was hij een dragende speler en aanvoerder van PSV. Ook heeft hij 8 interlands gespeeld en was onderdeel van het WK team in 1974. Maar voor ons kantoor heeft Pleun ook ontzettend veel betekend en daar zijn wij hem dankbaar voor.

Grondlegger van ons DNA
Ons DNA is voor een zeer groot deel te danken aan de inzet van Pleun Strik. Pleun heeft in 1993 de eerste aanzet gegeven voor het kantoor wat we nu zijn. Zijn visie op onze branche, zijn kennis en kunde, zijn sportachtergrond en zijn grote hart heeft een solide fundament gelegd voor onze professionele en toegewijde manier van werken. 

Steunpilaar
In de periode 1993 tot 2000 heeft Pleun op de achtergrond de toenmalige eigenaren geholpen het kantoor neer te zetten. Rondom 2000 heeft hij zijn zoon Mike Strik en Evert Creemers gesteund bij het overnemen van het kantoor en geholpen bij het verder neerzetten en uitbreiden van Strik Creemers & Partners. Pleun is altijd een ware steunpilaar voor ons geweest.

"Na de overname tot niet zo lang geleden heeft Pleun ons bijgestaan met raad en daad. Hij kwam binnen en in 2 zinnen wist hij ons - voor zover nodig - weer op scherp te zetten. Zijn visie en woordkeuze waren buitengewoon en van grote waarde." 
Evert Creemers

Aandacht, betrokkenheid en vakmanschap 
Als geen ander wist Pleun hoe je er voor de klant moest zijn. Vanuit aandacht, betrokkenheid en vakmanschap. Hij heeft ons geleerd hoe je vanuit je persoonlijkheid van echte toegevoegde waarde kunt zijn als adviseur in ons mooie vak. Met de juiste aandacht voor de dingen die er echt toe doen.

"Mijn vader is echt een vaderfiguur. Niet alleen voor mij, maar net zo goed voor mijn collega's. Of het nu ging om zakelijk of persoonlijk advies hij stond altijd voor je klaar en hij nam echt de tijd voor je als mens."  
Mike Strik

Pleun, we gaan je enorm missen en we gaan er alles aan doen om je visie en karakteristieke manier van werken voort te zetten.